Faceți căutări pe acest blog

19 noiembrie 2012

Patrice Breal-Vandut













Un cardigan superb semnat "Patrice Breal" brand frantuzesc. Foarte reusit asimetric foarte gros este potrivit pentru acesta perioada a anului realizat in combinatie de lana,bumbac, acryl si elastan. Se inchide in fata cu cornuri din plastic negri. Prezinta doua buzunare laterale functionale si accesorizate cu nasturi marii argintii, la fel si mansetele au fiecare cate un nasture. Gulerul este realizat din blanita artificiala. Din loc in loz avem insertii de fir argintiu, si mici parti din piele ecologica la guler in spatele gulerului pe dos la maneci si la buzunare. Pe partea dreapta un model cu cusaturi diferite si accesorizate cu mici piese metalice. Se aseaza foarte frumos pe corp, merge purtat si pal pantaloni, rochii mai grosute, jeans. Penttru mai multe informatii privina articolele cat si preturile accesati site-ul lor. De aici l-am si achizitionat. http://www.patrice-breal.com/e_commerce/. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta S/M( Bust maxim 86 cm se mai intinde pana la 90 cm, distanta dintre umeri 43 cm, lungime maneci 59 cm, lungime acolo unde este mai lung, colturile lungi masoara 115 cm si cele scurte 97 cm, compozitie material conform etichetei atasate 65% acryl, 15% lana, 15% bumbac, 5% elastan).
Brand: Patrice Breal
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bongenie-Vandut









O pereche de cizme semnate" Bongenie" fabricate in Italia realizate integral din piele naturala lacuita. Sunt foarte comode, captusite la interior. Merg purtate la orice si imbraca foarte frumos piciorul. Elegante, deosebite si foarte comode. Pentru mai multe informatii, articole si preturi accesati acest site: http://www.bongenie-grieder.ch/de/shop/collections. Superbe!!!!

Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm, inaltime toc 3 cm)
Brand: Bongenie
Stare: Impecabile( doua purtarii)
Pret: 85 lei(transport  gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...