Faceți căutări pe acest blog

1 mai 2013

Cutie-Vandut










Bluzita superba datorita imprimeului asemantor stilului Moschino semnata"Cutie". Foarte vaporoasa, usoara cu un buzunar aplicat in partea stanga si bordurat pe margini cu mici bilute argintii.  Imprimeul este unul foarte vesel si colorat.Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta S/M( bust maxim 88 cm, umeri 41 cm, lungime 64 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester foarte fin)
Brand: Cutie
Conditie: nou(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandute









Sandalute semnate"H&M" din material textil satinat cu bretele reglabile si accesorii metalice aurii.In fata sunt accesorizate cu pietre negre. Extrem de usoare, talpa interioara confectionata din piele ecologica. Mult mai frumoase in realitate.

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: H&M
Conditie: Impecabile( doua purtari ocazional)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Kello-Vandut







O fusta sublima de un alb imaculat cu broderie florala extrem de fina si broderie aplicata crem semnata"Kello" de inspiratie scandinava brand cunoscut si renumit datorita calitati materialelor folosite si a prodselor cu un design deosebit din Danemarca.Talia este pe elastic captusita in totalitate. Materialul este unul usor satinat, potrivita pentru vara de zi sau pentru seara. Pentru detalii, articole si preturi accesati aici: http://yooca-outlet.pl/firm-eng-1334576813-kello.html. Absolut superba!!!!

Marime:  Pe eticheta 40(talie pe elastic( minim 78 cm, maxim 106 cm, lungime 78 cm, compozitie material ocnform etichetei atasate 73% acetat, 19% polyester, 8% acryl)
Brand: Kello
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...