Faceți căutări pe acest blog

15 octombrie 2013

Vila-Vandut


















Cardigan  lung si gros tricotat semnat"Vila" din 100% bumbac culoare reala crem. Se inchide in fata cu un singur nasturel( unul de rezerva), manecile cu volum. Deosebit de calitativ si placut la purtat, se aseaza  frumos pe corp, de la talie in jos stilul clopot. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://vila.com/. Superb!!!

Marime: Pe eticheta L( dar este potrivit pentru M si chiar S, bust 80 cm, umeri 40 cm, lungime maneci(pornesc de sus) 49,5 cm, lungime 105 cm, compozitie material 100% bumbac.
Brand: Vila
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Levi's-Vandut













Bluza usoara sport semnta"Levi's" din 100% bumbac cu broderi alba in partea dreapta si broderie stea pe maneca. Prezinta gluga la spate. Deosebit de frumoasa, merge purtata la jeansi sau combinata cu alte articole vestimentare. Se aseaza foarte frumos pe corp, manecile usor cazute. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici" http://us.levi.com/home/index.jsp. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta L( bust 108 cm, umeri 55 cm, lungime maneci( pornesc de sus) 79 cm, lungime 77 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Levi's
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...