Faceți căutări pe acest blog

8 martie 2013

Red-Vandut










O pereche de pantofi semnati "Ap" si  fabricati in Italia din piele naturala interior, varful lacuit si talpa iar exteriorul este din material textil mai dur cu o fundita decorativa tot din piele naturala lacuita ca si varful. Pe talpa din interior au acea parte lacuita care este tot din piele. Sunt foarte usori, deosebiti  lucrati foarte bine in stilul bine cunoscut italian. Deschide orice tinuta si imbraca frumos piciorul. Ii recomand cu drag. Superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39( Dar se potrivesc pentru 38, lungime talpa interioara 25 cm, inaltime toc 2 cm
Conditie: Impecabili( doua purtari)
Pret: 70 lei/Pret nou 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Toscani-Vandut













O geanta  semanta "Toscani" confectionata integral din piele naturala foarte calitativa si fina fabricata in Italia. Este semnata. O de bussines foarte incapataore(oversize) cu detalii metalice aurii antichizat. Se inchide cu fermoar dublu iar deschiderea se face pana jos de jur-imprejur. Purtabila atat pe umar cat si in mana. Li nterior prezinta doua compartimente mari separte de unul mai mic cu inchidere fermoar,unul pentru telefon mobil si inca unul  mai mic care se inchide tot cu fermoar. Pe spatele ei avem inca un buzunar. Este potrivita atat pentru laptop cat si pentru caiete mai mari sau mai mici, ipad si altele. Picioruse de sustinere. Absolut superba!!!

Dimensiuni: Lungime 40 cm, Inaltime 33 cm
Brand: Toscani
Conditie: Impecabila( doua purtari ocazional)
Pret: 80 lei/Pret nou 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tiffany&Co-Vandut











Colier superb semnat de "Tiffany" realizat din argint de 925. Este autentic si face parte din colectia de toamna/iarna 2006-2007. Achizitionat  din Statele Unite. Este asemantor cu cel din a doua poza de prezentare numai ca in loc de inima avem o placuta rotunda grava Tiffany&Co New York. Este semnat si marcat. Preturile pornesc de la 200 $. Pentru detalii, preturi si colectii accesati aici: http://www.tiffany.com/Absolut superb!!!!

Dimensiuni: Lungime 46 cm
Brand: Tiffany
Conditie: Impecabil( doua purtarii ocazional)
Pret: 200 lei(transport gratuit pentru plat aintegrala in cont bancar)

Cerceii vintage cu clips anii 60-Vandut







Cerceii vintage anii 60 cu clips din metal comun auriu antichizat accesorizati cu pietre turcoaz. Superbi!!!

Conditie: Impecabili
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...