Faceți căutări pe acest blog

15 aprilie 2014

Atmosphere-Vandut










De mare efect rochita din imagini semnata de cei de la "Atmosphere" din bumbac in amestec cu vascoza, pe fond bleumarin cu picouri albe. Talie pe elastic lat accesorizata cu gaici pentru curea. Manecile sunt in stil chimono. De la talie in jos ampla. Foarte usoara si lejera. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42/44( bust 95/100 cm, umeri 46 cm, talie( elastic) 80/105 cm, lungime 97.5 cm, compozitie material 50% bumbac, 50% vascoza)
Brand: Atmosphere
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Culture-Vandut


 




De mare efect si tinuta fusta din imagini semnata"Culture" din 100% bumbac, deosebit de usoara, racoroasa si finuta. Este subtire perfecta pentru sezonul cald, se inchide lateral stanga cu fermoar ascuns. Bata din talie este accesorizata cu o mica broderie florala cusuta cu fir auriu/argintiu si maron. Talia este pe fond roz fane iar in rest in nuante de crem si gri. La poale este decorata cu o  foarte mica dantela nuanta gri. Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( talie fixa) 92 cm, lungime 66 cm, compozitie material 100% bumbac, 100% nylon( mica broderie de la poale)
Brand: Culture
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...