Faceți căutări pe acest blog

22 iunie 2013

Comma-Vandut










Superbi acesti papuci de vara decupati sapte/fata semnati"Comma" si confectionati din piele naturala in combinatie cu piele ecologica si bareta intre degete. Foarte comozi, usor de asortat deschide orice tinuta. Foarte calitativi si deosebiti. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.comma-fashion.com/. Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39 ( lungime talpa interioara 26 cm, inaltime toc 5 cm)
Brand: Comma
Conditie: Nou(fara eticheta si nepurtati)
Pret: 90 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Et Vous-Vandut









Superba aceasta bluza semnata" Et Vous" si confectionata din voal fin din polyester cu imprimeu in dungi bleumarin si albe. Model frumos cu jobou multiplu in fata semitransparenta. Foarte vaporoasa,  in talie prezinta gaici pentru curea sau cordon iar la spate se inchide cu un mic nasturel. Se aseaza foarte frumos pe corp. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.etvous.co.nz/. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 18Uk( bust maxim 108 cm, umeri 55 cm, lungime 64 cm, compozitie materal conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Et Vous
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lands End-Vandut









Draguta aceasta rochie semnata" Lands End" de inspiratie orientala fabricata in Brunei si confectionata din rayon si spandex. O rochita simpla, usor de purtat material plin. Se aseaza frumos pe corp.Este potrivita si pentru ziele mai putin calduroase. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta M( bust 106 cm, umeri 48 cm, lungime maneci 17,5 cm, lungime 117 cm, compozitie material conform etichetei atasate 93% rayon, 7% spandex)
Brand: Lands End
Condtie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...