Faceți căutări pe acest blog

9 decembrie 2012

Virginie Monroe-Vandut







Un colier semnat" Virginie Monroe" un brand de bijuterii de fantezie frantuzesc este semant si fabricat in Franta din metal comun auriu  antichizat cu pietre in prelungirea lui, si cu trei patrate mari emailate si unute intre ele. este lungut se aseaza superb la gat. Foarte bine realizat, un colier deosebit, elagant si feminin. Sunt foarte scumpe aceste bijuterii dar merita. Pentru mai multe detalii privind brandul accesati site-ul : http://www.virginiemonroe.com/. Absolut superb!!!

Conditie: Impecabil
Brand: Virginie Monroe
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pomodoro-Vandut











Un cardigan maxi superb realizat semnat"Pomodoro". Un cardigan elegant potrivit si pentru seara, nu se inchide in fata cu nimic dar este accesorizat specaculos cu margele negre pe margini, iara la maneci si la poale este crosetat si accesorizat cu margele doar in partea din fata .Il puteti purta pe deasupara tinutelor, merge si la pantaloni, rochite. Se aseaza superb pe corp este extrem de frumos., material foarte placut la atingere si este si foarte  usor. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta 18 Uk( dar il putem incadra la o masura universala pentru  ca poate fi purtat si de marimi mai mici, distanta umeri 46 cm, lungime maneci 52 cm, lungime 115 cm, compozitie material conform etichetei atasate 49% bumbac, 33% vascoza, 16% nylon, 2% elastan)
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret:60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...