Faceți căutări pe acest blog

29 martie 2014

Levi's-Vandut









Foarte frumoasa aceasta bluza  cu manecile scurte usor la rotund si cu mici slituri in laterale ce poarta semnatura celor de la"Levi's" cu o minunata combinatie de material bumbac/matase naturala cu decolteul in V in stilul tricourilor Polo detine o  splendita culoare de lila decorat cu  broderie lateral stanga si o mica stea brodata pe maneca dreapta. http://us.levi.com/home/index.jsp. Mult mai vie si frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( este potrivita si pentru M/L) bust 95/110 c, umeri 45 cm, maneci 26 cm, lungime 70.5 cm, compozitie material 65% bumbac, 35% matase naturala)
Brand: Levi's
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Divided By H&M-Vandut
















Nebunie aceasta geanta oversize de vara semnata"Divided By H&M" din cea mai fina piele ecologica, captusita. Are cam totul de la culoare  pink fane, model si utilitate. Baza este rotunda, foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior, doua buzunarase si unul mai mare cu inchidere fermoar. Bareta lata si reglabila cu accesorii metalice auriu antichizat. Purtabila atat pe umar cat si in mana. Se inchide cu o singura capsa si ca sa nu stea foarte deshisa este prevazuta de jur-imprejur cu elastic, astfel se strange.Superba!!!!

Dimensiuni: Inaltime fara bareta) 42.5 cm, Latime 47 cm
Brand:H&M
Conditie( noua, fara etichete)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...