Faceți căutări pe acest blog

29 iunie 2014

Mamatayoe-Vandut


 
O fusta ce merita toata admiratia semnata"Mamatayoe" confectionata din 100% bumbac pe fond negru cu aplicatii florale spectaculoase din fetru subtire intr-o multitudine de culori vesele. Talie pe elastic lat cu doua buzunare adanci pe laterale. Foarte reusita, are cam totul de la imprimeu-tinuta si efectul scontat. Partea florala este aplicata in relief.  Este potrivita atat pentru sezonul rece cat si pentru vara.Geanta din imagini preluata de pe site are acelasi imprimeu ca si fusta. http://www.mamatayoe.com/. Absolut superba!!!!

Marime: Universala( talie elastic) 72/100 cm, lungime 46 cm, compozitie material 100% bumbac
Brand: Mamatayoe
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 55 lei/Pret nou 27 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Atelierele Harniciei-Vandut


Curea semnata de" Ätelierele Harniciei"realizata integral din 100% piele naturala ,lucrata manual cu aplicatii florale si cercuri realizate din piele naturala intoarsa deosebit de colorate si vesele. Se leaga in fata cu snur dublu turcoaz  din piele naturala intoarsa. http://www.atelierele-harniciei.ro/en/,http://www.atelierele-harniciei.ro/en/arhiva/arhiva-curele/. Superba!!!!

Dimensiuni:  Lungime( fara snururi) 91. 5 cm, lungime snururi 50 cm, latime 3 cm)
Brand: Atelierele Harniciei
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 55 lei( cost achizitie 100 lei, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...