Faceți căutări pe acest blog

26 februarie 2013

Esprit-Vandut












Un sacou foarte frumos si deosebit semnat de cei de la"Esprit" si fabricat in Germania. Este un sacou clasic pe fond alb cu dungii rosii. Se inchide in fata cu trei nasturi  maride plastic, iar pe lateralul manecilori cate patru nasturi. Prezinta pernite pe interior pentru sustinerea umerilor. Prezinta doua buzunare dispuse in lateral functionale cat si unul in zona piepului stanga si este usor elastic, vine un pic cambrat pe corp.Pentru preturi, detalii puteti accesa aici:http://www.esprit.eu/.Este foarte  calitativ si realizat cu maiestrie. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 14 Uk( Bust maxim 94 cm, umeri 49 cm, lungime maneci 64 cm, lungime 61,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 97% bumbac, 3% spandex)
Brand: Esprit
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Kookai-Vandut










O bluza 2 in 1 semnata "Kookai"  cu bluza alba si cu cardigan pe deasupra in dungi negre cu gri si manecutele scurte. Purtabil atat primavara cat si vara atunci cand nu este foarte cald. Se leaga la spate cu propiul cordon sau acesta poate fi inlocut cu o curea. Pentru a vedea produsele si preturile accesati site-ul lor: http://www.kookai.com/ Foarte calitativa si deosebita. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Potrivita atat pentru S cat si pentru M( bust maxim 88 cm, umeri 43 cm, lungime maneci 10,5 cm, lungime 61 cm, compozitie material conform etichetei atasat e 100% bumbac)
Brand: Kookai
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...