Faceți căutări pe acest blog

7 septembrie 2013

Gerard Pasquier-Vandut







Camasa vintage semnata"Gerard Pasquier" din voal de polyester subtire.Se inchide in fata cu nasturei imbracati( unul de rezerva). Este foarte usoara si placuta la purtat. Imprimeu vesel  si colorat.Pernite subtiri pentru sustinerea umerilor. Pentru detalii, articole si preturi accesati aici: http://www.studio-gp.fr/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 112 cm, umeri 58 cm, lungime maneci 59,5 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester foarte fin)
Brand: Gerard Pasquier
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Flowers-Vandut





Esarfa din matase japoneza  aspect satinat cu print floral dosebit. Brand danez. Superba!!!

Dimensiuni: 85/89 cm
Conditie: Nou
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

S. Oliver-Vandut





Geaca subtire semnata"S. Oliver" confectionata din ployester fin si elastan de culoare negru intens. Pozele nu ii fac dreptate in realitate este frumoasa si deosebita, merge purtata atat la fuste, pantaloni sau jeansi. Este stilul casual. Se inchide in fata cu fermoar ascuns, doua buzunare cu inchidere fermoar in zona bustului si doua in lateral.Accesoriile metalice argintii inscriptionate cu numele brandului. Este captusita. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.soliver.com/en/magazine.html.

Marime: Pe eticheta 44( bust maxim 108 cm,umeri 54 cm, lungime maneci 58,5 cm, lungime 60 cm, compiztie mataerial conform etcichetei atasate 67% polyester, 3% elastan)Brand: S. Oliver
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 55 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...