Faceți căutări pe acest blog

30 mai 2014

Garbo By Noa Noa-Vandut















De maxim efect aceasta rochita semnata"Noa Noa" realizata integral din vascoza foarte fina. Este foarte usoara si viu colorata in doua nuante deschise de verde si usoare tente de albastru deschis. Imprimeu floral masiv. Se inchide in fata pana in talie cu nasturei sidefati din scoica. Talie reglabila cu cordonul din dotare( nu este detasabil). De la talie in jos porneste cu volum. Vine foarte frumos pe corp nu este captusita si nici nu necesita. http://www.noanoa.com/en Cu mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta L( potrivita si pentru M, bust maxim 96 cm, maneci 23.5 cm, talie 98 cm, solduri liber, lungime 102 cm, compozitie material 100% vascoza)
Brand: Noua Noa
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lianti-Vandut








  Bluza semnata"Lianti"realizata din rayon si procent mai mic de elastan pe fond maron ciocolatiu intens  cu decolteul in V si petrecut. Betelie lata la poale care se termina cu cordon dublu in lateral stanga. Manecile usor cazute cu snur reglabil pe interior. Este foarte usoara si racoroasa. Cu mult mai  frumoasa in realitate.

Marime: M/L( bust 90/110 cm, maneci( pornesc de sus) 25 cm, lungime 58 cm, compozitie material 96% rayon, 3% elastan)
Brand: Lianti
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...