Faceți căutări pe acest blog

25 iunie 2014

Joop Jeans-Vandut










 


Feminina si deosebita aceasta rochita din jeans semnata de pretiosii de la "Joop" autentica realizata din 100% bumbac foarte fin, model  stil sarafan. Se inchid ein fata cu nasturei, talie fixa dar se mai poate regla la spate cu propiul cordon, broderie reprezentand numele brandului pe spate. La poale prezinta pense atat in fata cat si la spate. Este o rochita usoara, fluida , practica si foarte calitativa.  https://joop.com/de/de/.Superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( dar este potrivita si pentru un S, bust 88 cm, talie 84 cm, solduri liber, lungime 100 cm, compozitie material 100% bumbac
Brand: Joop Jeans
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Emporio Armani-Vandut













De mare efect acest tricou linia sport semnat de designerul"Emporio Armani"realizat din vascoza in amestec cu elastan foarte fin, autentic pe fond alb imaculat cu gulerul la baza gatului si decorat in fata cu capse argintii, dantela neagra pe care sunt prinse paite negre si paite argintii in forma de flori cat si o broderie reprezentand brandul casei realizata  din fire argintii si aurii. Foarte placut la purtat si deosebit de calitativ. http://www.armani.com/ro.Superb!!!!

Marime: Pe eticheta L( este potrivit si pentru M, bust 90/100 cm, maneci 20.5 cm, lungime 64.5 cm, compozitie material 95% vascoza, 5% elastan)
Brand: Emporio Armani
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...