Faceți căutări pe acest blog

19 septembrie 2013

Taifun-Vandut














 
Costum format din sacou si fusta semnat"Taifun" din 100% bumbac un costum deosebit si elegant cu broderie florala si margele de nisip cu mici paiete in diverse nunate de culori. Fusta este in intregime ornamentata iar sacoul in spate si in laterale. Atat sacoul cat si fusta sunt captusite. Foarte calitativ placuta la purtat. Sacoul se inchid einfata cu capse masive si se lega cu propiul cordon in trei nuante de culori aceleasi ca pe margini: fucsia, portocaliu si verde kaki. Pernite de susutinere a umerilor. Prezinta doua buzunare functionale in laterale. Fusta este plisata iar pliseurile pornesc de la solduri. Se inchide pe lateral cu fermoar si cu pamblica cu care este tivita pe margini. Se aseaza impecabil pe corp. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.house-of-gerryweber.de/Taifun/taifun,de,sc.html. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta 44 nemtesc( sacoul- bust maxim 108 cm, umeri 56 cm, lungime maneci 60,5 cm, lungime 61 cm, fusta- talie fixa maxim 90 cm, lungime 60,5 cm, compozitie material 100% bumbac, captuseala 100% polyester)
Brand: Taifun
Conditie: Exelenta( nou, nepurtat)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gold-Vandut




Set retro format din lant cu pandant si cercei cu surub placati cu aur de 18 K si ornamentati cu cristale albe. Marcat.  Foarte finut si elegant.

Dimensiuni: Lungime colier 42 cm
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Sephora-Vandut









Geanta foarte sic si practica de la "Sephora " din blanita artificiala culoare negru intens. Foarte incapatoare un singur compartiment mare la interior. Se poate purta atat in mana cat si pe umar cu baretele de mana dar si crossover cu bareta mai lunga  care este reglabila si detasabila. Perfecta pentru shopping sau de zi cu zi. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 34 cm, Inaltime fara barete 39 cm
Brand: Sephora
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...