Faceți căutări pe acest blog

24 ianuarie 2015

Cross Flower-Vandut






 





Geanta de mana, umar sau cross realizata din piele naturala manusa pe fond negru intens accesorizata cu floare masiva multicolora 3 D. Captusita la interior cu un singur compartiment mare la interior si doua mai mici unul cu inchidere fermoar. Bareta reglabila si detasabila. Toate accesoriile metalice argintii. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 20 cm, Inaltime( fara manere) 21 cm
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Maison Scotch-Vandut













Vesta foarte groasa si deosebit de frumoasa semnata"Maison-Scoth"realizata din polyester impermeabila captusita cu gluga la spate. Se inchide in fata cu fermoar, doua buzunare laterale. Toate aceesoriile metalice auriu antichizat cu logo-ul brandului. Pe interior prezinta snur elastic pentru a fi reglata in functie de talie.http://www.polyvore.com/maison_scotch/shop?brand=Maison+Scotch, Superba!!!!

Marime: S/M( bust 80/90 cm, lungime 63 cm, compozitie material 100% polyester, 100% polyester captuseala)
Brand: Maison Scotch
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura purtare)
Pret: 70 lei( articole foarte scumpe,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Cross "Louis Vuitton" Monogram-Vandut

 
 

 

 









Geanta de umar, cross sau plic semnat"Louis Vuitton" monogram realizata din piele naturala intoarsa la interior cu piele naturala exterior. Un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic. Bareta detasabila. Toate accesoriile metalice aurii inscriptionate. Deosebit de frumoasa. Este semnata la interior cu nr. de serie  fiind primita cadou nu garantez originalitatea si nu cunosc foarte multe detalii despre ea insa oricum ar fi este foarte reusita, se poate insa verifica.Se inchide cu fermoar si cu clapeta pe deasupra. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 30.5 cm, Inaltime( fara bareta) 18 cm
Brand: Louis Vuitton
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 150 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...