Faceți căutări pe acest blog

15 iulie 2013

Charles Laurent-Vandut



















Superba aceasta poseta vintage  perioada estimata 1980-1990 semnata"Charles Laurent" confectionata din piele ecologica de foarte buna calitate( foarte finuta si moale). O poseta/geanta de birou si nu numai foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus inca unul mai mic care se inchide cu fermoar  si un portofel exterior care inauntru mai beneficiaza de un buzunar cu inchide fermoar, sloturi pentru carduri si un buzunaras mai mic. Ca ccesoriu  atasat are si un breloc pentru chei purtand semnatura"Charel Laurent" Combinatie de culori maron si mahon usor . Se poate purta atat in mana cat si pe umar sau crossover. Accesoriile metalice aurii, Bareta este reglabila si detasabila. Placuta metalica aurie in fata. Inchiderea se face cu fermoar la ambele compartimente. Foarte elaganta si deosebita. Absolut superba!!!

Dimensiuni: Lungime 34 cm, Inaltime 28 cm
Brand: Charles Laurent
Conditie: Noua( nefolosita)
Pret: 50 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bratara vintage anii 60-Vandut








Bratara vintage din metal comun auriu accesorizata cu o floare din  pietre albe si una albastra. Este reglabila in functie de grosimea maini. Superba!!!


Dimensiuni: Lungime19,5 cm, Latime 1,5 cm

Conditie: Foarte buna
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Stripes-Vandut








O camasa extrem de finuta pe fon bej cu dungulite foarte subtiri se inchide in fata cu nasturei si in talie cu propiul cordon. Se cambreaza pe corp este confectionata din bumbac in amestec cu elastan.  Eleganta perfecta pentru birou si nu numai. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 14 Uk( bust 100/105 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 20,5 cm, lungime 65 cm, compozitie material conform etichetei atasate 97% bumbac, 3% elastan)
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Muse-Vandut







Camasa subtire si semitransparenta semnata"Muse" de culoare negru intens accesorizata cu volanse ca un jobou. Se inchide in fata cu nasturi imbracati in satin, iar in talie propiul cordon o pamplica de satin. Gulerul stil tunica. Foarte finuta si eleganta.

Marime: Pe eticheta M) bust maxim 84 cm, umeri 41 cm, lungime maneci 11 cm, lungime 61 cm, compozitie material vola sintetic)
Brand: Muse
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 30 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...