Faceți căutări pe acest blog

13 februarie 2013

Jobis-Vandut











O haina matlasata semnata"Jobis" de culoare bej deschis. Se inchide in fata cu capse aurii, doua buzunare dispuse pe lateral care se inchid cu fermoar si unul pe interior cu inchidere nasture. este  capatusita in totalitate. Atat pe catuseala din interior cat si pe capsele si detalii metalie aurii gasim numele brandului. Despre brandul Jobis gasiti multe informatii pe net. Manecile se pot indoi. Este o haina foarte calitativa, usoara si perfecta pentru primavara. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 38( Dar s epotriveste si pentru un 40-42, bust maxim 110 cm, umeri 59 cm, lungime maneci 59 cm, lungime 81 cm, compozitie material conform etichetei atasate 85% polyester, 15% poliamid, iar captuseala 54% vascoza, 46% polyester)
Brand: Jobis
Conditie: Noua(Fara etichete si nepurtata)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zara Trf-Vandut





O fusta de jeans semnata"Zara Trf". Se inchide in fata cu fermoar si cu nasture metalic, beneficiaza de doua buzunare laterale functionale si doau pe spate. Foarte chic. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 36( Talie fixa maxim 76 cm, lungime 60 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Zara
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...