Faceți căutări pe acest blog

25 mai 2012

Accesorize-Vandut









O rochita  superba sub semnatura"Accesorize" cu bretele pe fond alb cu print floral minunat si din loc in loc cu paiete mici argintii. Bretele sunt reglabile, tot bustul are elastic foarte fin, este usoara, perfecta pentru vara si  se aseaza minunat pe corp poate fi purtata si ca rochie dar si ca bluza. Este fabricata in India. Absolut superba!!!!


Marime: S ( bust minim fara a intinde elasticul 60 cm si maxim 80 cm, lungime fara bretele 74 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Accesorize
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Ichi-Vandut









O rochita minunata de vara cu bretele sub semnatura "Ichi" cu un imprimeu absolut superb, un brend foarte cunoscut si renumit pentru imprimurile pe care le realizeaza, este fabricata in India. Bretelele sunt reglabile, la spate se leaga cu propiul cordon si are o parte elastica se inchide lateral stanga cu fermoar. Se aseaza minunat pe corp, perfecta pentru a fi purtata in timpul zilei  sau pentru plaja. Este captusita. Pentru mai multe informatii si pentru a vedea aceasta rochita si preturile intrati aici: http://www.monshowroom.com. Pretul a fost de 50 de euro acum la reducere 34 euro. Foarte frumoasa si o recomand cu mare drag

Marime: XS( Bust maxim 70 cm, lungime 71 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand:Ichi
Conditie: Noua(fara eticheta , mai are partea de care a fost prinsa eticheta)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...