Faceți căutări pe acest blog

18 mai 2013

Miss Kg-Vandut






Sandale superbe semnate "Miss Kg" cu talpa joasa confectionate din piele naturala lacuita cu funda decorativa in fata. Sunt foarte deosebite , usoare merg purtate la orice si imbraca foarte frumos piciorul. Primele poze cu ele in prim plan sunt preluate de pe site-ul lor pentru ca ale mele nu au vrut sa stea la poze. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.houseoffraser.co.uk/Miss+KG+Shoes+Boots+Ladies+Shoes/BRAND_MISS%20KG_4160,default,sc.html. Absolut superbe!!!!

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: Miss Kg
Conditie: Impecabile( doua purtarii)
Pret: 89 lei/Pret nou 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Guara-Vandut







Superba fusta de vara semnata"Guara" brand romanesc de haine cu sediul in Cluj. Este foarte reusita culori superbe de vara turquoize si bej in dungi fine confectionata din bumbac in combinatie cu in si acetat. Se muleza pe corp la poale prezinta dantela. Se inchide lateral cu fermoar ascuns si cu  mos si baba pe interior. Foarte calitativa si deosebita. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.guara.ro/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 40( talie fixa maxim 84 cm, lungime 60 cm, compozitie material conform etichetei atasate 56% bumbac, 30% in, 14% acetat)
Brand: Guara
Conditie: Impecabila
Pret: 50 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...