Faceți căutări pe acest blog

8 noiembrie 2012

Betty Jackson For Debenhams-Vandut









Un cardigan semnat"Betty Jackson" pentru Debenhams. Wow cat imi plac aceste colaborari. Un cardigan elegant negru o combinatie de panza de in cu bumbac, se inchide in fata cu nasturi de sus pana in talie, nasturi mici inscriptionati Betty Jackson. Marginile usor rulate si dublate. Il puteti purta peste bluze, rochite sau camasi. Foarte scump la achizitionare. A nu se rata. Absolut superb!!!!!

Marime: Pe eticheta 8 Uk( bun pentru 36 romanesc, bust maxim 84 cm, lungime maneci 44 cm, lungime 56 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% panza de in, 45% bumbac)
Brand:  Betty Jackson
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 48 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Uli Knecht-Vandut







Un pluovar superb de un alb imaculat semnat" Uli Knecht" un brand nemtesc realizat integral din 100% bumbac si  fabricat in Germania. E foarte bine lucrat, il am de multa vreme in garderoba mea. Pentru informatii privin acest brand, articolele si preturi accesati acest site: http://www.uliknecht.de/Il recomand cu drag e absolut minunat!!!

Marime: Pe eticheta S( bust maxim 90 cm, lungime maneci 54 cm, lungime 70 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Uli Knecht
Conditie: Impecabil( doua purtari ocazional)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...