Faceți căutări pe acest blog

22 iunie 2014

Miss Marrikelly-Vandut









O pereche frumoasa de summer slippers cu talpa joasa semnate "Miss Marrikelly" cu bareta intre degete din piele naturala rosie accesorizata cu strasuri aurii. Foarte comode si usoare, purtabile atat pe timpul zilei cat si pentru mersul la plaja. Mult mai frumoase in realitate.

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: Miss Marrikelly
Conditie: Impecabile( ca noi, o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fusta vintage tiroleza anii 70-Vandut










Feminina si deosebita aceasta fusta vintage model tirolez anii 70 realizata din 100% bumbac fin. Talie  fixa cu inchidere fermoar la spate si gaici pentru curea. Este captusita. Foarte ampla si cu volum, imprimeu cu broderie florala si dungi verticale subtiri in nuante de pink fane si fucsia. La poale se termina cu broderie florala sparta de culoare albastru marin si doua benzi aplicate din satin. Vine foarte frumos pe corp, fiind un pic mai grosuta este potrivita si pentru sezonul rece. Cu mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: L( talie fixa 94 cm, solduri liber, lungime 76 cm, compozitie material 100% bumbac, 50% acetat, 50% polyamid captuseala)
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 45 lei( tarnsport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Colier vintage pietre de nisip si pandant scoica-Vandut



Colier vintage la baza gatului triplu din margele mici  albe si pandant masiv scoica sidefata. Foarte finut. Mult mai frumos in realitate.

Dimensiuni: Lungime 42 cm, pandant diam. 10 cm
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...