Faceți căutări pe acest blog

16 octombrie 2013

Basic By Lysgaard One-Vandut







Cardigan  la rotund cu volum in special in zona bustului exterm de finut din jerse semnat" Lysgaard" se inchide in fata cu un singur nasturel. Manecile largi care pornesc mai de jos iar terminatiile manecutelor au elastic. Vine foarte frumos pe corp, talia pote fi reglata cu o centura sau curea. Foarte reusit si deosebit de placut la purtat. Superb!!!

Marime: Pe eticheta L(  dar merge purtat si la marimi mai mici, bust oricat, lungime maneci 54,5 cm, lungime 102,5 cm, compozitie material 100% jerse)
Brand: Lysgaard
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gina Benotti-Vandut










Geanta semnata"Gina Benotti" oversize foarte incapatoare din material textil gros, piele ecologica manerele si restul detaliilor.,captusita la interior cu bumbac  nuanta fucsia. Inchiderea exterioara cu fermoar. Foarte colorata, vesela si practica. Purtabila atat  in mana cat si pe umar datorita baretei reglabile care se poate detasa. Toate accesoriile sunt din metal argintiu. Pe fund picioruse de sustinere.Beneficiaza de un singur compartiment mare la interior, unul mare cu inchidere fermoar si doua mai mici iar la exterior unul cu inchidere fermoar si doua cu clape magnetice iar in laterale alte doua buzunarease la fel cu inchidere fermoar. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 42 cm, Inaltime fara barete 29 cm
Brand: Gina Benotti
Conditie: Excelenta( cateva purtari))
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...