Faceți căutări pe acest blog

18 martie 2013

Saint Tropez-Vandut









O bluzita sau rochie semnata"Saint Tropez" foarte vaporoasa. Este potrivita pentru vara, ca rochie pentru o persoana scunda sau ca o bluza mai lunga pentru persoanele mai inalte. Este foarte vaporoasa, la spate prezinta un cordon care se poate regla. Este captusita in totalitate exceptie facand manecile. Talia o puteti regla cu o curelusa. Modelul este unul largut. Pentru preturi si articole accesati aici: http://www.sainttropez.com/. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta S( bust maxim 90 cm, lungime maneci 50 cm, lungime 75,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Saint tropez
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Culture-Vandut











Spate

O superba fusta semnata"Culture" foarte finuta si deosebita in combinatie de in cu bumbac. Perfecta atat pentru primvara cat si pentru vara. Este foarte frumos accesorizata, cu broderie florala in partea dreapta realizata din paiete, un mic cordon care se  leaga in stanga la capete prezinta mici margelute din sticla. Este captusita in totalitate, se inchide pe lateral stanga cu fermoar. Insertii de fir rozaliu discret. si mici paiete din loc in loc pe betelia din talie. Pentru alte detalii accesati aici: http://www.culturesclothing.com/. Superba!!!!

Marime: L( talie fixa maxim 88 cm, lungime 68 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% in, 45% bumbac)
Brand: Culture
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...