Faceți căutări pe acest blog

16 decembrie 2012

Clarks-Vandut
















O poseta superba semnata de americanii de la"Clarks" realizata din piele naturala lacuita cu print snake( fundul gentii, baretele si colturile) si material texil gros gen tapitarie in nuante de alb si negru. Este foarte incapatoare, prezinta doua buzunare mari separte de unul mai mic care se inchid cu fermoar si unul pentru telefonul mobil. Accesoriile metalice auriu antichizat. Doua capse dispuse in lateral pentru a putea fi regla in functie de dimensiunile dorite. Purtabila atat pe umar cat si in mana. Foarte usoara, practica, si foarte eleganta. Pentru mai mult informatii accesati aici:http://www.clarksusa.com/. Absolut superba!!!!!

Dimensiuni: Lungime 34 cm, Inaltime 24 cm
Brand: Clarks
Conditie: Noua( cu etichete)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Maine By Debenhams-Vandut








Un cardigan gros dar cu manecutele scurte semnat"Maine" Debenhams de culoare bleumarin. Se inchide in fata cu un singur nasture mare de lemn( avem si unul de rezerva). Il uteti combina foarte frumos pe deasupra camasutelor si nu numai. Vine foarte frumos pe corp. Superb!!!!

Marime:Pe eticheta 16, Euro 44( Bust max 100 cm , merge si mai mult, umeri 48 cm, lungime maneci 22,5 cm, lungime 62,5 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Maine/Debenhams
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...