Faceți căutări pe acest blog

26 septembrie 2016

Gerry Weber( 100% vascoza)-Vandut
















Reusit foc si mult mai frumos in realitate acest cardigan  asimetric 2 in 1 de la "Gerry Weber" realizat integral din 100% vascoza fina cu partea exterioara asimterica pe fond gri petrol si bluza interioara pe fond gri deschis cu decolteul rotund cu model  avand aplicatii din pietricele mici albe bluza fiind prinsa de cardigan si semnata la interior Gil Bert. Manecile trei sferturi. http://www.gerryweber.com/en/Deosebit!!!

Dimensiuni: Bust 90/110 cm, maneci 48 cm, lungime 83 cm, material 100% vascoza
Brand:Gerry Weber
Conditie: Nou
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Caprice( 100% piele naturala)-Vandut



















 Cizme semnate "Caprice" realizate integral din cea mai fina si calitativa  piele naturala pe fond camel cu detalii pe masura catarame decorative cu accesorii metalice aurii antichizate dispuse pe lateral. Sunt captusite integral la interior , captuseala foarte fina gen blanita. Se inchid cu fermoar pe interior. Foarte comode si usoare. Semnate interior/exterior. http://www.sarenza.eu/Superbe!!!!

Marime: Pe talpa 38 1/2 se potrivesc si pentru un 39( lungime talpa interioara masurat din varf 26 cm, inaltime toc 4 cm, inaltime cu toc 42 cm, gamba 40 cm cu elasticul neintins.
Brand: Caprice
Conditie: Impecabile( ca noi, doua utilizari ocazional)
Pret: 155 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancat)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...