Faceți căutări pe acest blog

11 iulie 2014

Mikk Couture-Vandut











O fusta frumoasa foc in culori de toamna cu print floral adorabil semnata" Mikk Couture"realizata din  bumbac fin in amestec cu spandex si talie fixa cu inchidere fermoar la spate. Betelie lata si dublata in talie. Foarte lejera, croi simplu si elegant. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( dar este potrivita pentru  L, talie fixa 92 cm, solduri liber, lungime 59 cm , compozitie material 100% bumbac)
Brand: Mikk Couture
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei/Pret nou 40 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

George-Vandut















Foarte chic si de mare efect rochita din imagini ce poarta semnatura celor de la "George"realizata din 100% bumbac fin pe fond rosu cu buline albe si  bretele late, decolteul in V accesorizat cu nasturi albastri  care se pot descheia. Atat talia cat si marginea din spate este pe elastic. La poale se termina cu volans  iar terminatia finala cu imprimeu in dungi fine de bleumarin si alb la fel si talia.  http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html.Superba!!!

Marime: Pe eticheta 16 Uk( bust 80/110 cm, talie( elastic)  76/115 cm,solduri liber, lungime( fara bretele) 86 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: George
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 55 lei/Pret nou 22 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...