Faceți căutări pe acest blog

3 decembrie 2012

Raphael-Vandut









R









Un blazer sau cardigan special pentru ocazii semnat" Raphael" si fabricat in Anglia.Foarte frumos realizat dintr-un fel de dantela dar tip plasa cu fir metalic auriu. Se inchide in fata cu nasturi mici lucrati in genul modelelor asiatice. Se poate purta ca atare sau pe deasupra altor piese, ca rochite, bluze sau camasute, este usor despicat in laterale. Foarte deosebit elegant si finut o piesa foarte reusita  pentru Craciun sau Revelion. Absolut superb!!!!


Marime: Pe eticheta M/L( Bust maxim 102 cm, distanta dintre umeri 47 cm, lungime maneci 52 cm, lungime 80,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 98% vascoza, 2% fir metalic)
Brand: Raphael
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

River Island-Vandut








Un top superb semant de cei de la "River Island" este potrivit pentru ocazii, imprimeu deosebit. Bustul este decorat cu pietre mov ceea ce il face deosebit. Se inchide la spate cu fermoar, impreuna cu mos si baba. Cupele sunt buretate astfel putand fi purtat fara sutien, dar producatorul sa gandit ca este bine sa ataseze si mici gaici doua spate, doua fata pentru bretele transparente din silicon pentru o mai buna sutinere. Se aseaza superb pe corp si este captusit. Pentru mai multe detalii, articole si preturi accesati site-ul lor. http://www.riverisland.com/ Se leaga la spate cu propiul cordon.Il recomand cu drag este superb!!!!

Marime: Uk 10( 36 romanesc, bust maxim 80 cm, lungime 53 cm)
Brand: River Island
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...