Faceți căutări pe acest blog

11 august 2013

Louis Vuitton-Vandut












Superba aceasta geanta o replica de lux semnata"Louis Vuitton" confectionata integral din piele naturala lacuita partea din fata cu monogramele aferente brandului iar manerele din piele naturala de culoarea coniacului. Se poate purtat atat in mana cat si pe umar. Foarte usoara, eleganta si deosebita. Este incapatoare beneficiaza de un singur compartiment mare la interior plus inca unul mai mic care se inchide cu fermoar. Inchiderea exterioara se face tot cu fermoar. Toate acceosriile metalice aurii inscriptionate cu logo-ul firmei. Pnetru detalii, preturi si articole puteti accesa site-ul oficial al casei: http://www.louisvuitton.com/front/#/dispatch. Absolut superba!!!

Dimensiuni: Lungime 36 cm, Inaltime fara bareta 25 cm
Brand: Louis Vuitton
Conditie: Excelenta
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Ara-Vandut






Foarte finuta aceasta fusta plisata semnata"Ara" confectionata din polyester in amestec cu lana virgina. Talie fixa cu inchidere fermoar ascuns la spate. est ecaptusita integrala. O recomand fiind un pic mai groasa pentru toamna. Placuta la purtat se aseaza foarte frumos pe corp. Culoare reala verde. pentru mai multe detalii, preturi si articole puteti accesa aici: http://www.witt-international.co.uk/womens/together/ara/_/N-19Z1z141j8Z1z1417f. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime:  Pe eticheta M(talie fixa maxim 82 cm, lungime 76 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% polyester, 45% lana virgina, captuseala 100% acetat)
Brand: Ara
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...