Faceți căutări pe acest blog

3 octombrie 2013

Creton-Vandut












Pardesiu elegant semnat"Creton" din bumbac si matase naturala, in stil bucle la rotund. Se inchide in fata cu nasturei, doua buzunare in lateral functionale, iar pe margini este tivit cu matase in nuante de lila. Pernite de sustinere a umerilor. Este captusit iar la spate prezinta slit  manecile se termina cu matase. Foarte placut la purtat usor cambrat pe corp. Il recomand cu drag.Superb!!!

Marime: Pe eticheta 38( bust maxim 88 cm, umeri 45 cm, lungime maneci 64,5 cm, lungime 97 cm, compozitie material bumbac si matase)
Brand: Creton
Condtie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 80 lei/Pret nou 55 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Nichi Cristina Nichita-Vandut











  
Haina scurta semnata de designerul roman"Nichi Cristina Nichita" din lana si procent mai mic de vascoza captusita integral cu acetat. Este o haina deosebit de eleganta si calitativa cu volumetrii si insertii de blana neagra la terminatii si la guler. Gulerul este usor asimetric si cu pernite de susutinere a umerilor.Se inchide in fata cu nasturi mari negri, prezinta in lateral doua buznunare functionale. Imprimeul este o combinatie de alb si negru cecea ce o face foarte versatila si usor de asortat cu alte articole vestimentare. Destul de grosuta. A doua poza si a treia de sus sunt preluate de pe site din pacate sunt mici ca dimensiuni si un pic neclare dar este una si acceasi haina. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.shop.nichi.ro/1/Acasa.html. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 46( bust maxim 112 cm, umeri 60 cm, lungime maneci 67 cm, lungime 89 cm, compozitie material  65% lana, 35% vascoza, captuseala 100% acetat)
Brand: Nichi Cristina Nichita
Conditie: ExcelentA( ca noua, o singura purtare)
Pret: 150 lei( cost achizitie aproximativ 400 lei, transport gartuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tom Tailor-Vandut










Bluza-hanorac semnata"Tom Tailor" din 100% bumbac. Este o bluza usoara casual deosebit de placuta la purtat si calitativa cu gluga la spate si buzunaras in partea din fata. Gulerul in V se regleaza si se stange imreuna cu gluga cu propiul snur pe interior. Foarte sic.Culoare reala negru intens. Accesorii metalice argintii antichizat.Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 40( bust maxim 98 cm, umeri 50 cm, lungime maneci ( pornesc de sus) 70 cm, lungime 64 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Tom Tailor
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...