Faceți căutări pe acest blog

21 ianuarie 2015

Neo By Adidas-Vandut
 

Un exemplar cu totul deosebit acest poncho semnat"Neo By Adidas" realizat integral din 100 % bumbac foarte fin si calitativ cu mult mai frumos in plan real. Se inchide in fata cu nasturei( unul de rezerva) si cate unul pe mijloc la maneci cu deschidere, placuta metalica stanga inscriptionata si doua buzunare laterale ambele functionale. Imprimeul foarte vesel si interesant pe fond bleumarin fata la spate integral cu franjurile bleumarin iar fata in dungi multicolore cu franjurile in nuanta de verde deschis. Ideal pentru orice tip de silueta. Vine foarte frumos pe corp..http://www.adidas.com/us/neo Superb!!!!

Marime: Universala( lungime 74 cm( fara franjuri iar lateralele care sunt mai lungi la fel fara franjuri 100 cm , compozitie material 100% bumbac)
Brand: Adidas
Conditie: Nou( cu eticheta)
Pret: 150 lei( pret eticheta 60 euro,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fusta vintage plisata-Vandut


 

O superba fusta vintage plisata realizata din polyester in amestec cu bumbac, material plin cade cu greutate, pliuri late, nesifonabila cu talie fixa. Este captusita, culoare reala crem. Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Talie fixa 100/108 cm solduri liber, lungime 64.5 cm, compozitie material 80% polyester, 20% bumbac, 100% acetat captusseala)
Conditie: Impecabila( ca noua)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...