Faceți căutări pe acest blog

27 februarie 2013

Gino Ventori-Vandut








O pereche de mocasini superbi semnati"Gino Ventori" realizati integral din piele naturala intoarsa interior/exterior cu talpa neagra. Sunt foarte frumosi si usori. Deschide orice tinuta si imbraca foarte frumos piciorul. Foarte calitativi. Pentru detalii privind acest brand cat si preturile si articolele accesati aici:http://www.shoeconnection.co.nz/brandgroupsearch.do?brandGroupId=GN Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 40( Se potrivesc pentru 39, lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: Gino Ventori
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtati)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gerry Weber-Vandut










O hainuta semanta de "Gerry Weber"   fabricata in Germania. Se inchide in fata cu nasturi mari, pe laterale doua buzunare functionale care se inchid cu nasturi mici .Avem un nasture mare si unul mic de rezerva. Pernite de sustinerea a umerilor. Este o hainuta usoara de primavara/vara, gulerul in stil tunica. Toti nasturi au inscriptionat logo-ul firmei. Pentru alte detalii , preturi si articole puteti accesa aici: http://www.gerryweber-ag.de/#/en/landingpage/brands/gerry-weber/collection. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust maxim 102 cm, umeri 52 cm, lungime maneci 61 cm, lungime 59 cm, compozitie material conform etichetei atasate 98% bumbac,2% elastan)
Brand: Gerry Weber
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zara-Vandut








O camasuta lunga stil rochie model larg semnata"Zara" extrem de fina pe fond alb cu dungi foarte fine albastre.  Se inchide in fata cu nasturei mici. este purtabila atat pentru colanti ca o rochie dar si pentru jeans skiny. Talia o puteti regla cu o centura sau o curea, prezinta in laterale doua buzunare functionale, usor despicata in lateral la rotund. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta L( bust maxim 105 cm, umeri 54 cm, lungime maneci 59 cm, lungime 90 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Zara
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...