Faceți căutări pe acest blog

26 aprilie 2013

Flowers-Vandut














Superba rochita pentru vara foarte ampla de la talie in jos. Se inchide in fata de sus pana jos cu nasturei albi. Prezinta dooua buzunare laterale. Gulerul este foarte frumos  realizat la rotund dar despicat usor la spate si in fata. In dreptul umerilor este o portiune de elastic nu se vede deoarece vine gulerul peste. Imprimeu de vis, multicolor si floral. Se asaeza foarte frumos pe corp. Deosebita. Este cu mult mai frumoasa in realitate. Absolut superba!!!!

Marime: 40/42( bust maxim 92 cm, umeri 40 cm, lungime 106 cm, compozitie material 100% bumbac)
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Abercrombie&Fitch-Vandut







Jeansi semnati"Abercrombie&Fitch" confectionati integral din bumbac. Sunt perfecti pentru vara, model rupti. Se aseaza foarte frumos pe corp, talia este joasa cu fermoar scurt, se inchid cu nasturel metalic. Toate accesoriile metalice sunt inscriptionate cu numele brandului. Prezinta doua buzunare pe fata lateral functionale si doua pe spate. Foarte calitativi si bine realizati. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://eu.abercrombie.com. Absolut superbi!!!!!

Marime: Pe eticheta S( talie fixa maxim 82 cm, lungime 88 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Abercrombie&Fitch
Conditie: Impecabili(o singura purtare)
Pret: 55 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Dots-Vandut






Superba bluza realizata intr-un atelier de croitorie si confectionata integral din matase naturala de culoare piersici cu buline mari blumarin. Este foarte vaporoasa, perfecta pentru vara. O puteti combina in foarte multe tinute. Merge purtata la pantaloni, fuste dar se incadreaza perfect si cu o pereche de jeansi. Superba!!!

Marime: 42-44( bust maxim 112, umeri 54 cm, lungime 61,5 cm, compozitie material 100% matase)
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...