Faceți căutări pe acest blog

4 aprilie 2014

Pure Instinct-Vandut












Un vis aceasta rochita semnata"Pure Instinct" din 100% bumbac, captusita cu bretele reglabile este decorata cu dantela fin alba in zona bustului si poale cu o protiune mica de elastic la spate.Imprimeul este alb cu flori mici in zona bustului si poale si mai mari in rest.La spate se leaga cu cordon si se inchide lateral stanga cu fermoar ascuns. La poale are doua straturi suprapuse. Deosebit de fina si diafana. Cu mult mai luminoasa si frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 40( potrivita si pentru 38), bust 90/105( datorita elasticului de la spate, umeri 45 cm, talie 100 cm, solduri 108 cm, lungime ( fara bretele) 77 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Pure Instinct
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Milano Di Alba Moda-Vandut













O camasa deosebit de fina semnata"Alba Moda" culoare reala caramiziu material creponat usor lucioasa.Se inchide de sus pana jos cu nasturei, accesorizata cu jobou care ramane neterminat astfel putand fi prinse in doua funde sau purtate nelegat. Foarte racoroasa si lejera. http://www.albamoda.de/. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 36/38( bust maxim 90 cm, umeri, 45 cm, maneci 66 cm, lungime 62 cm, compozitie material 100% polyester)
Brand: Alba Moda
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Poseta vintage din piele naturala de inspiratie "Chanel"-Vandut


 








O poseta vintage de inspiratie "Chanel" model matlasat confectionata integral din piele naturala de buna calitate, foarte incapatoare cu un singur compartiment mare plus unul mai mic cu inchidere fermoar si doua exterioare fara inchidere fata/spate. Inchiderea exterioara se face cu fermoar. Baretele(doua la numar) sunt lungi si confectionate din metal auriu cu piele naturala si protectie pentru umar. Purtabila doar pe umar sau crossover. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 31 cm, Inaltime 21 cm( fara barete)
Conditie: Impecabila( foarte putin purtata)
Pret: 140 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Minimum-Vandut











O minunatie de rochita sau bluza mai lunga din dantela plina semnata"Minimum". Are cam totul de la impimeu-tinuta si calitate, gulerul la rotund putin mai adanc la spate. http://www.minimum.dk/. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( potrivita si pentru S), bust 82/90 cm, umeri 42 cm, maneci 61.5 cm, lungime 65 cm, compozitie material 97% polyester, 3% elastan)
Brand: Minimum
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Edc By Esprit-Vandut







 

De maxim efect aceasta rochie asimetrica cu colturile laterale mai lungi semnata"Edc/Esprit" din 100% vascoza foarte fina cu manecile lungi, imprimeul gri cu design floral in zona bustului si lateral stanga cu decolteul deschis in V, purtabila cu colanti sau jeansi skiny. http://www.esprit.com/stories?mc=stories&wt_cc2=stories. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( dar este mai potrivita pentru M/L, bust 94 cm, umeri 47 cm, maneci 64 cm, lungime colturi 73 cm , lungime 79 cm, compozitie material 100% vascoza)
Brand: Esprit
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...