Faceți căutări pe acest blog

27 noiembrie 2012

Julien Macdonald For Debenhams-Vandut






Spate
Un plic superb cu imprimeu animal print semnat de aceeasi creatoare"Julien Macdonald" in colabarare cu  Debenhams. Este un plic deosebit, incapator si  elegant o piesa superba pentru "Anul Nou" realizat din piele ecologica foarte calitativa, o piele moale si fina. Se poate purta atat ca plic cat si in mana sau pe umar. Aceesorii metalice argintii la lant si in partea din fata avem initialele" JM" iar pe spate o placuta metalica la fel cu numele designerului. Se inchide cu capsa avem un singur compartiment mare la interior unul mai mic care se inchide cu fermoar si unul pentru telefonul mobil si unul pentru port chei. Este captusita cu satin negru.http://julienmacdonald.com/ Absolut superb!!!!

Dimensinui: Lungime 28 cm, Inaltime 20 cm
Brand: Debenhams
Conditie: Nouafara etichete si nepurtat)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Julien Macdonald For Dehenhams-Vandut










Un cardigan  sau bolerou semnat de "Julien Macdonald" in colaborare cu Debenhams. Imprimeu animal print alb si negru, foarte elagant si finut se inchide in fata cu nasturi negri bobita luciosi. Este decorat cu paiete negre, margele negre si argintii. Este potrivit pentru seara dar poate fi purtat si ziua. Este perfect pentru a fi pus pe deasupra rochitelor sau a topurilor. Se aseaza foarte frumos pe corp, poate fi purtat si ca bluza. La spate un mic decupaj care se inchide cu un nasturel. Elegant si  deosebit.http://julienmacdonald.com/ Face casa buna impreuna cu plicul semnat de aceeasi creatoare. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 14 Uk( dar este mai mic si potrivit pnetru 10 Uk echivalentul marimi 38 si 12 Uk, bust maxim 90 cm, distanta dintre umeri 43 cm,lungime maneci 42,5 cm, lungime 40 cm, compozitie material conform etichetei atasate 84% vascoza, 16% nylon)
Brand: Debenhams
Conditie: Impecabil( o singura purtare ocazional)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...