Faceți căutări pe acest blog

13 mai 2012

H&M-Vandut







O poseta realizata de catre cei de la "H&M din piele ecologica de foarte buna calitate tip sac cu baza rotunda. Se inchide cu fermoar are un singur compartiment mare la interior urmat de alte trei mai mici dintre care unul se inchide cu fermoar, foarte incapatoare. Se poate purta atat in mana cat si pe umar sau crossover, bareta este lunga si reglabila. Dispune de doua buzunare exterioare pe laterale. Accesoriile metalice argintii. Foarte frumoasa.


Dimensiuni: 25cm x 32 cm
Brand: H&M
Conditie: Noua(nepurtata si fara eticheta)
Pret:50 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Estelle-Vandut









O fusta superba de vara usor lucioasa cu broderie de flori foarte fina si frumos realizata( se aseamana foarte mult cu broderia din prima poza de prezentare).Este foarte frumoasa, deosebita si se aseaza frumos pe corp. La sapte are un model in pliuri si este un pic mai lunga decat in fata. Se inchide pe lateral stanga cu fermoar. Superba!!


Marime: Pe eticheta 40( dar este mai mica, talie maxim 76 cm, lungime fata 70 cm, lungime spate 73 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% rayon, 45% polyester)
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

River Island-Vandut










O poseta minunata  oversize de la"River Island" din piele ecologica de foarte buna calitate. Este foarte incapatoare, un singur compartiment mare la interior urmat de unul mai mare care se inchide cu fermoar, unul pentru telefonul mobil si un altul mai mic pentru diverse lucruri. Se poate purta atat in mana cat si pe umar. Se inchide cu capsa. Accesoriile metalice argintii atat lantul cat si initialele. Superba!!!!


Dimensiuni: 36x37 cm
Brand: River Island
Conditie: Perfecta(cateva purtari)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...