Faceți căutări pe acest blog

28 noiembrie 2012

Zara-Vandut










O fusta spectaculoasa semnata de cei de la "Zara" din matase naturala cu un imprimeu superb in diverse nuante de culori. Este usor plisata. Se inchide lateral stanga cu fermoar talia este fixa, betelia de sus este din satin negru. Este captusita in totalitate. Poate fi purtata in acest an in combinatie cu un top sau o bluza dar o puteti purta si la vara. Se aseaza foarte frumos pe corp. Extrem da calitativa, a costat foarte mult la achizitionare din pacate pentru ea nu am apucat sa o port.http://www.zara.com/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( Talia fixa maxim 76 cm, lungime 58 cm, compozitie material conform etichetei atasate 67% matase, 33% polyester)
Brand: Zara
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 55 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

George-Vandut








Un cardigan  superb semnat de englezi de la "George" si fabricat in Anglia este realizat integral din dantela neagra cu guler usor inalt, manecile lungi. Se inchide in fata cu mos si baba foarte desi, o puteti purta si ca bluza. Este un cardigan foarte finut,elagant perefect pentru a fi purtat in foarte multe combinatii reusite. Foarte calitativ, bine realizat se aseaza foarte frumos pe copr. Il recomand cu drag merita.http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta 18 Uk( Se potriveste si la marimi mici, bust maxim 95 cm, distanta dintre umeri 46 cm, lungime maneci 66 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% poliamida)
Brand: George
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Noa Noa-Vandut










Un bolerou minunat de frumos semnat"Noa Noa" si fabricat in Danemarca. este perefect pentru a fi pus desupra unei rochite sau a unei bluze are manecile scurte este grosut realizat din lana in combinatie cu poliamida tine si de cald. Poate fi o piesa frumoasa pentru acest Craciun sau pentru Revelion. Se inchid ein fata cu mici nasturei. Este decorat cu paiete  mici argintiii si pietre albe trnsparente in forma de lacrima. Iar pe spate avem acel model decorat cu paite mici albe, pietre  si mici margelute transparente. http://www.noanoa.com/da/E superb, foarte calitativ si delicat.

Marime: Pe eticheta XL( Dar se potriveste si pentru un M si L, bust maxim 95 cm, distanta dintre umeri 46 cm, lungime 37 cm, compozitie material conform etichetei atasate 75% lana, 25% poliamida)
Brand: Noa Noa
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...