Faceți căutări pe acest blog

2 august 2012

Repeat-Vandut











O bluza fabuloasa  fara falsa modestie semnata "Repeat"  un brand exclusivist si foarte scump.  Realizata din voal. Este o bluza foarte frumosa cu manecile asimetrice. Plusul de elaganta este oferit de funda din fata care cade in falduri. Combinatie foarte reusita de culori, un verde mint dar nu puternic cu mov. Bustul la spate prezinta elastice foarte late si groase. Este vaporoasa, perfecta pentru vara. Se poate combina la o multitudine de tinute. O bluza eleganta si extrem de fina. Superba!!!!


Marime: Pe eticheta M( dar bust maxim 89 cm, tineti cont ca se mai intinde un pic datorita elasticelor din spate, lungime maneca acolo unde este mai scurta 30 cm, si partea mai lunga 54 cm, lungime 67 cm)
Brand: Repeat
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 65 lei/Pret nou 35 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lollipops-Vandut













O pereche de balerini  semnati" Lollipops" foarte jucausi si veseli, confectionati din material textil, panza si piele naturala pe talpa. Combinatia de culori  este foarte reusita culori placute de vara si funda decorativa pe mov din fata ii face sa fie foarte feminini si deosebiti. Superbi!!!!!


Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 25,5 cm, se potrivesc si la un 38-38,5)
Brand: Lollipops
Conditie: Noi(nepurtati)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...