Faceți căutări pe acest blog

6 iunie 2015

Colier Zara statement-Vandut



Colier" Zara" statement cu pietre in nuante de verde ,albastru royal si perle masive cu metal auriu antichizat. Absolut superb!!!!

Dimensiuni: Lungime 51 cm( cu extensia de prelungire)
Conditie: Nou
 Brand: Zara
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Clothes( tulle si satin)-Vandut

 












O fusta absolut spectaculoasa semnta"Clothes" realizata integral din tulle si satin gros pe fond negru intens este foarte ampla si lunga indentica cu cea din pozele de prezentare, talie fixa cu inchidere la spate fermoar si clema metalica exterioara este croita din cinci straturi suprapuse de materiale.,primele doua din tulle, al treilea satin gros, al patrulea satin cu poalele din trei randuri suprapuse de tulle pentru volum iar ultimul din satin gros. Poate fi purtata oriunde si la orice tip de eveniment nefiind foarte pretentioasa, o puteti combina cu un tricou alb simplu sau in dungi marinaresti. Indiferent cum o purtati este o adevarata declaratie de stil si eleganta.  Absolut superba!!!!!

Marime: S/M( talie fixa 74 cm, sold liber, lungime 116 cm, material tulle si satin)
Brand: Clothes
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Axel David-Vandut








 
  


 Geanta vintage bijuterie semnata"Axel David"realizata din material textil cu tinuta, captusita la interior cu satin pe fond negru intens un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic se inchide cu capsa pe interior. Bareta dubla cu posibilitate de reglare purtabila atat pe umar, mana cat si crossover. Manerele au forma inimi cea din fata decorata cu pietre multicolore si margele aurii cea din spate simpla. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 22 cm, Inaltime( fara manere) 18 cm
Brand: Axel David
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...