Faceți căutări pe acest blog

8 iulie 2013

Redhering By Debenhams-Vandut











Superba poseta semnata de "Debenhams" confectionata integral din piele ecologica de buna calitate cu imprimeu buline partea din fata atat lateralele sunt lacuite la fel si bareta. Incapatoare un singur compartiment mare la interior plus inca doua mai mici dintre care unul cu inchidere  fermoar. Bareta este lunga si reglabila se poate purta atat pe umar cat si crossover. Se inchide cu clapeta prin rotire. Toate accesoriile sunt aurii. Foarte sic. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 22 cm ,Inaltime 21 cm
Brand: Debenhams
Conditie: Impecabila( ca noua o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Ma Dame-Vandut








Superba aceasta rochita/sarafan semnata"Ma Dame" confectionata din vascoza, bumbac si lycra. Se inchide la spate cu fermoar lung ascuns. O rochita frumoasa delicata  care poate fi purtata la evenimente speciale. Este captusita in totalitate. Ca accesoriu discret are o mica brosa accesorizata cu o piata alba transparenta. Foarte dragalasa si eleganta. Pentru detalii , preturi si articole accesati aici http://www.madame.ro/ro

Marime: Pe eticheta 44( bust maxim 90 cm, umeri 49 cm, lungime 108 cm, compozitie material conform etichetei atasate 58% vascoza, 39% bumbac, 3% lycra)
Brand: Madame
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 90 lei/ Pret nou 45 lei( cost achizitie 250 lei, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...