Faceți căutări pe acest blog

14 iulie 2016

Rochie "Gaastra( 100% bumbac)-Vandut













O frumoasa rochie de vara din bumbac fin cu tinuta semnata"Gaastra" cu imprimeul carouri si linii in nuante marinaresti. Se inchide lateral cu fermoar lung, decolteul in V cu marginile accesorizate cu volanas. Talie fixa fata cu portiune mica elastica la spate. De la talie in jos porneste cu mult volum. O rochie lejera si practica. https://www.gaastraproshop.com.Mult mai frumoasa in realitate.

Marime:M/L( bust 80/90 cm, talie 82/ 90 cm, sold liber, lungime 96 cm, material 100% bumbac)
Brand:Gaastra
Conditie: Noua
Pret: 75 lei( pret catalog 78 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Sandale decupate fata/spate"Costume National( 100% piele naturala int/ext)-Vandut




















Sandale decupate fata/spate semnate de brandul "Costume National" realizate din piele naturala fina manusa interior/exterior si talpa cu interioru argintiu pe fond negru intens cu platforma si toc ce imita lemnul cu usoara tenta lucioasa. Bareta reglabila cu accesoriu metalic auriu antichizat. Foarte chic, comode si deosebit de usoare. Versatile le puteti purta la ocazii sau in tinute de zi. http://www.costumenational.com/on/demandware.store/Sites-costume-Site/default/Home-Show,http://www.polyvore.com/costume_national_shoes/shop?brand=COSTUME+NATIONAL&category_id=41.Superbe!!!

Marime:Pe talpa 38( se potrivesc si pentru 38 1/2 si 39, lungime talpa interioara 26 cm, platforma 2 cm, inaltime toc 8 cm)
Brand:Costume National
Conditie: Impecabile( putin utilizate, semne de purtare doar pe talpa exterioara)
Pret: 100 lei( pret catalog aprox 700 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...