Faceți căutări pe acest blog

8 septembrie 2015

Depot 96( 100% acetat)-Vandut













Delicata aceasta bluza semnata "Depot 96"realizata din 100% acetat material plin pe fond negru intens mult mai reusit in realitate decat in imagini cudecolteul in V si manecile trei sferturi,la rotund usor incretita pe laterale. Manecile sunt accesorizate cu pietre de nisip pe mijlocul maneci de sus pana jos in forma de X si dublate. http://www.depot96.ro/Mult mai frumoasa in realitate.

Marime:M/L( bust 90/110 cm, maneci 41, lungime 63, material 100% acetat)
Brand: Depot 96
Conditie: Noua
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Berwin&Wolff( 100% in)-Vandut












 



O rochita fff reusita semnata"Berwin&Wolff"realizata integral din 100% in cu tinuta si foarte calitativ pe fond bej deschis cu inchidere la spate fermoar lung, decolteul la rotund. In lateral stanga se strange cu snur tip sfoara pe interior numai  daca se doreste a fi asimetrica cu un singur nasturel metalic argintiu in forma de soare decorativ. Atat in fata cat si la spate prezinta pense. Vine foarte frumos pe corp, material plin cade cu greutate. O recomand fara rezerve. Este potrivita atat vara cat si pentru sezonul rece.http://www.berwin.de/, Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 34( bust 88 cm, talie 78 cm, sold liber, lungime 130 cm, material 100% in, contrastul de la bust si poale 55% vascoza, 45% polyester iar captuseala 100% aceta)
Brand: Berwin&Wolff
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 100 lei( merita cu mult peste, foarte scumpa, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...