Faceți căutări pe acest blog

29 august 2016

Zara( 100% matase naturala)-Vandut













O bluzo/tunica foarte chic si de efect semnata "Zara" realizata din 100% matase naturala fina pe fond alb cu flori stilizate in nunate de bleu si albastru cu decolteul in V si inchidere in doua capse pe interior, accesorizata cu decoratiuni metalice si snur. Mansetele manecilor se inchid fiecare cu cate un singur nasture si se pot indoi pana la cot cu prindere nasturel. Lateralele cu slituri la rotund.. Foarte usoara si versatila. Deosebita!!!

Dimensiuni:bust 70/80 cm, maneci 64 cm, lungime 80 cm, material 100% matase naturala
Brand:Zara
Conditie: Noua
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Vestino( 80% vascoza 20% matase)-Vandut















O bluza cu totul aparte semnata"Vestino" realizata din vascoza si matase naturala procent mai mic, pe fond albastru serenity dublata la interior cu captuseala din vascoza si elastan fiind usor elastica. Poalele sunt prinse gen gogosar. Decolteul la rotund cu volanse ample si floare decorativa pe umarul stang ce se contiuna la spate. Un material si o croiala deosebit de lejera,o bluza chic si de mare efect.https://www.vestino.de/ Superba!!!

Dimensiuni: bust 85 maxim 100 cm, lungime 69 cm, material 80% vascoza, 20% matase naturala, 95% vascoza, 5% elastan captuseala.
Brand:Vestino
Conditie: Noua
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...