Faceți căutări pe acest blog

10 septembrie 2012

Comma-Vandut









Un sacou semnat" Comma" superb pe fond roz somon cu imprimeu flori in diverse nuante de culori de la rosu, negru , roz, verde kaki. Este captusit in totalitate, se inchide in fata cu nasturi. Un detaliu foarte finut si care il scoate in evidenta sunt manecile care au la baza dantela. Vine cambrat pe corp, umeri sunt evidentiati de pernite. Se preteaza la tinute de zi dar poate fi purtat si la evenimente mai pretentioase. Il puteti asorta la fuste, pantaloni. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta 44( bust maxim 100 cm, lungime maneci 67,5 cm, lungime totala 57,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 97% bumbac, 3% elastan)
Brand: Comma
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei( transport gratuit pentru plata in cont bancar)

Rene Derby-Vandut







O hainuta din piele naturala intoarsa semanta"Rene Derby". Se inchide in fata cu nasturi, este despicata in laterale si la baza manecilor. Este groasa si captusita in totalitate potrivita pentru o vreme mai rece. Se aseaza foarte frumos pe corp vine un pic cambrata. Superba!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm, lungime mancea 60,5 cm, lungime 66 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% piele de porc
Conditie: Impecabila( cateva purtarii)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Joan&David-Vandut










O pereche de pantofi semnati"Joan&David" din piele naturala intoarsa fabricati in Italia si lucrati manual. Model impletit, se inchid cu bareta in jurul gleznei cu accesoriu metalic auriu,sunt inchisi la spate dar si in fata  Imbraca foarte frumos piciorul, tocul este in stil retro. Sunt usori, pretabili la orice tinuta fie ea cu pantaloni , fuste sau rochii. Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 38 1/2( lungime talpa interioara 25,5 cm, inaltime toc 4 cm)
Brand: Joan&David
Conditie: Impecabili( semne de purtare doar pe talpa)
Pret: 130 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...