Faceți căutări pe acest blog

10 iulie 2013

Asos Across Body Bag With Horse-Vandut











Posetuta semnata"Asos" confectionata din  piele ecologica calitativa  cu detalii metalice aurii si accesirizata cu calut auriu. Se inchide cu capsa magnetica, un singur compartiment mare la interior si inca unul mai mic. Bareta lunga care permite purtarea ei atat pe umar cat si crossover este reglabila. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 20 cm, Inaltime 15 cm
Brand: Asos
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura purtare)
Pret: 60 lei/Pret nou 40 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bridget Impression-Vandut







Superba bluzita cu manecutele 3/4 pe fond alb cu dungi rosii in stil marinaresc semnata"Bridget Impression" confectionata din bumbac in amestec cu elastan. Foarte finuta si deosebita. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust 86/92 cm, umeri 47 cm, lungime maneci 36 cm, lungime 50 cm, compozitie material conform etichetei atasate 92% bumbac, 8% elastan)
Brand: Bridget
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 30 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Asos-Vandut









Superb acest clutch XL semnat de " Asos" confectionat integral din piele ecologica foarte fina si calitativa. Un plic mare incapator dublu cu doua comartimenate mari unite intre ele ambele se inchid cu fermoare metalice iar la capete prezinta cate doi ciucuri mari. Toate accesoriile sunt metalice aurii. Este accesorizat pe toata suprafata din fata cu caluti metalici. Un singur compartiment mai are un buzunar mai mic care se inchide cu fermoar. Absolut superb!!!!

Dimensiuni: Lungime 30 cm, Inaltime 21,5 cm, deschidere 6 cm
Brand: Asos
Conditie: Nou( cu eticheta)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...