Faceți căutări pe acest blog

27 septembrie 2013

Friendtex-Vandut










Minunat de frumoasa aceasta haina semnata" Friendtex" brand danez mai putin cunoscut la noi confectionata integral din piele naturala foarte moale si calitativa. Este o haina usoara, placuta la purtat captusita integral. Se inchide in fata cu doua snururi care se pot regala. Marginile sunt intarite prin acele x-uri. Se aseaza impecabil pe corp avand tinuta si eleganta.Culoarea reala crem. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://friendtex.com/en/forside/. Superba!!!

Marime: Pe eticheta L( bust maxim 106 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 61 cm, lungime 67 cm, compozitie mataerial conform etichetei atasate 100% pile naturala)
Brand: Friendtex
Conditie: Nou( fara etichete nu am purtat-o)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Lant vintage cu pandant aur negru de Toledo-Vandut




Lant vintage aur negru de toledo cu pandant. Foarte finut. Superb!!!

Dimensiuni: Lungime 50 cm, pandant 2/1,5cm
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Atmosphere-Vandut






 

Bluza usoara semnata"Atmosphere" din lurex si bumbac pe fond albastru royal cu insertii de fir foarte fin  albastru cu gulerul in V si manecile in stil fluture despicata in laterale. Model largut. Foarte placuta la purtat, o puteti asorta peste o camasa su un maiou. Foarte frumos se aseaza pe corp. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.primark.co.uk/. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 12Uk/40( bust permite oricat, lungime maneci( pornesc de sus 36,5 cm, lungime 73,5 cm, compozitie material bumbac si lurex)
Brand: Atmosphere
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...