Faceți căutări pe acest blog

30 martie 2012

Multicolored-Vandut


Fata





Spate




O poseta oversize superba din piele ecologica de foarte buna calitate cu petice in diverse culori de maron, grena, portocaliu, roz si albastru. Dispune de un singur compartiment mare  la interior plus alte doua mai mici si unul care se inchide cu fermoar. Accesoriile metalice aurii. Se inchide cu fermoar si cu acea bareta pe deasupra cu capsa. Pe laterale dispune de un fermoar care se poate deschide sau inchide in functie de cat de mare o doriti. Se poate purta atat in mana sau pe umar, bareta este foarte lunga se poate renunta la ea se prinde in capse si se poate regla in functie de cat de lunga sau scurta doriti sa fie. Absolut superba!!!
Balerini din garderoba personala


Dimensiuni: 36 x 39 cm
Brand: Brand norvegian
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 69 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

D&G-Vandut






Un ceas superb de la deja celebra casa "Dolce & Gabbana" foarte frumos si elegant realizat este un produd original. Ca si caracteristici: Geam mineral, otel inoxidabil, water rezistent 30 m. Bateria este noua. Deosebit si il recomand  cu mare drag celor care iubesc ceasurile.Merita.


Conditie: Impecabil( la activ doar cateva purtari ocazional)
Brand: D&G
Pret: 200 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Just Cavalli-Vandut








Un colier spectaculos de la "Just Cavalli"din metal comun argintiu cu pandant in forma de inima avand doua fete una simpa  si una cu model. Placuta cu numele brandului. Absolut superb. Il recomand cu mare este foarte frumos.


Brand: Just Cavalli
Conditie: Nou(nepurtat)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Etam-Vandut








O fusta absolut deosebita de la "Etam" din bumbac pictata cu flori si cu un model inedit pe fond maron cu alb si mustar. In partea de jos pana la tiv din loc in loc dispune de paiete mari de culoarea bronzului. Se inchide cu fermoar stanga. Este o fusta cu volum si foarte ampla. Este captusita poate fi purtata atat primavara cat si vara. Superba!!!


Marime:Pe eticheta 12 uk (talie maxim 80 cm, lungime 65,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Etam
Conditie: Excelenta (singurul defect pe care il are in partea stanga in dreptul unei flori sau desprins cateva paiete nu deranjeaza si nici nu se obeserva foarte mult au fost prinse la loc fusta fiind clos)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...