Faceți căutări pe acest blog

17 noiembrie 2012

Benetton-Vandut








Un pluovar minunat semnat de cei de la "Benetton" si fabricat in Italia. Realizat integral din lana virgina Model foarte versatil cu fermoar in fata care se deschide  plus mici fermoare si pe lateralele manecilor. Foarte deosebit, gros si calduros culoarea reala crem. Calitativ si bine realizat. Merita e absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta M( Bust maxim 96 cm, distanta dintre umeri  48 cm, lungime maneci 62,5 cm, lungime 53 cm, compozitie matewrial conform etichetei atasate 100% lana virgina)
Brand: Benetton
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Claire Neuville-Vandut








O hainuta superba pe fond crem semnata "Claire Neuville" si fabricata in Anglia. Este foarte moale,pufoasa si calduroasa. Extrem de practica si usoara nu este grea. Se inchide cu fermoar si cu trei nasturei. Guler dublu dintre catre unul este mai pe gat doua buzunare laterale functionale. Despre acest brand gasiti mai multe informatii pe net. Produse disponibile sunt si pe Ebay. Perfecta pentru acest anotimp. O recomand cu drag. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 46/48( Bust maxim 115 cm, distanta dintre umeri 59 cm, lungime maneci 65 cm, lungime 78 cm, compozitie material 50% bumbac, 50% vascoza)
Brand: Claire Neuville
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...