Faceți căutări pe acest blog

18 martie 2015

Voyage Voyage By Clavis(100% piele naturala)-Vandut

















Rucsac de mari dimensiuni din piele naturala manusa semnat"Clavis" cu un singur comaprtiment mare la interior dotat cu doua buzunare exterioare ambele functionale. Accesorizat cu paccuta metalica auriu antichizat semnat  cu restul accesoriilor metalice argintii cu aurii. Purtabil la spate sau pe umar, baretele reglabile, la fel si cele de la buzunarele exterioare. Captusit. Foarte practic si incapator dar nu in ultimul rand foarte versatil putand fi purtat oriunde si oricand. Mult mai frumos in realitate.

Dimensiuni: Lungime 40 cm, Inaltime 38 cm
Brand: Clavis
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Paprika(100% piele naturala)-Vandut










Foarte chic si de mare efect acesta scurta din piele naturala tip manusa de la "Paprika" cu gulerul amplu rotund. Se inchide in fata cu fermoar metalic, manecile pe lateral prezinta fermoar metalic pentru deschidere este captusita. Fonsata in zona bustului, foarte calitativa si versatila, combinata in varii tinute are un efect spectaculos. Shttp://www.jabong.com/women/clothing/paprika/uperba!!!

Marime: L/XL( bust 90/115 cm, lungime maneci 61 cm, lungime 50 cm, material 100% piele naturala, 100% polyester captuseala)
Brand: Paprika
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 110 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...