Faceți căutări pe acest blog

7 iulie 2012

Divided By H&M-Vandut








O rochita sub semnatura "H&M" absolut superba fara modestie. Din bumbac fabricata in India. Se leaga la spate, este foarte ampla doua buzunare laterale. La spate are elastic. O culoare superba de un galben foarte frumos. este un din cele mai frumose rochite pe care le-am . Se aseaza foarte bine pe corp. Potrivita si pentru plaja dar si pentru a fi purtata cu alte ocazii. Minunata!!!!


Marime: Pe eticheta 34( bust maxim 66 cm, la spate are elastic deci se mai intinde un pic, lungime 72 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: H&M
Conditie: Noua(fara eticheta)
Pret: 40 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Raca Boutique-Vandut












O pereche de sandale excutate manual din piele naturala intoarsa interior/exterior, decupate in fata si la spate cu o mica platforma ceea ce le face foarte comode. Bareta se prinde in jurul gleznei. Cataramele metalice aurii. Vin foarte frumos pe picior, culoare placuta si usor de asortat.  Le recomand cu drag. Absolut deosebite.


Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 25,5 cm potrivite si pentru un 38 si 38,5, inaltime toc 7 cm, platforma 1,5 cm)
Conditie: Impecabile(cateva purtari, semne de purtare doar pe talpa)
Pret: 80 lei/Pret nou 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...