Faceți căutări pe acest blog

12 noiembrie 2012

Redoute Creation-Vandut







O rochita semnata de cei de la "Redoute" din mix din blend de lana in combinatie cu vascoza. Guler amplu, manecile usor incretite pe lateral. Talia usor cazuta si elastica. Prezinta doua buzunare pe lateral functionale, iar partea de jos este captusita. Este destul de groasa, perfecta pentru iarna. Se aseza foarte frumos pe corp. O recomand cu drag. Absolut deosebita si calitativa. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38/40( Bust minim 92 cm, maxim 112 material usor elastic, lungime maneci 65,5 cm, lungime 91 cm, compozitie material conform etichetei atasate 50% lana merinos, 50% vascoza)
Brand: Redoute
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei (transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fransa-Vandut











Cardigan foarte vesel si colorat semnat "Fransa" se inchide in fata cu nasturei crosetati. O combinatie minunata d eculori, verede , mov, albastru, turcoaza. Destul de grosut, merge purtat la fuste, jeans sau pantaloni sau pe deasupra rochitelor. Relaizat din bumbac in combinatie cu acryl. Minunat!!!!

Marime: Pe eticheta L( merge purtat si de marimi mai mici, bust maxim 104 cm, lungime maneci 65,5 cm, lungime 64,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 50% bumbac, 50% acryl)
Brand: Fransa
Conditie: Foarte buna
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...